Kør-selv-eventyr og safari i Sydafrika

Inspiration til din skræddersyede rejse

Sydafrika venter, og på denne rejse starter du ud i Cape Town, som byder på alt lige fra det smukke Table Mountain til lækre restauranter, masser af historie og vidunderlige haver. I Cape Town er du i selskab med din egen private guide, der tager dig med på rundrejse i byen, hvor du kan se frem til at opleve det, man bare må se her.

Efter nogle spændende dage i Cape Town er du på egen hånd og eventyret venter for alvor forude. I din lejede bil kører du afsted mod ikoniske byer som Franschhoek, Hermanus og Knysna, der alle byder på smuk natur lige til at gå på opdagelse i.

Rejsen sluttes af med en dejlig safari i Amakhala Game Reserve. Synet af de fritvandrende, vilde dyr er ekstraordinært, og en rejse til Sydafrika bør absolut indeholde en safari i dette smukke område.
Velkommen med på en rejse, du aldrig glemmer.

Pris fra DKK 21.995

per person i delt dobbeltværelse

Inkluderet i prisen

Fly tur / retur
Indkvartering som beskrevet i rejseprogram
Safari og udflugter som beskrevet i rejseprogram
Transfer som beskrevet i rejseprogram
Måltider som beskrevet i rejseprogram
Transfer i minivan eller firhjulstrækker
Erfaren engelsktalende chauffør / guide under safari og i Cape Town
Byrundtur i Cape Town inkl. entré til Table Mountain m. kabelbane, entré til museum,  Boulders Beach og Kirstenbosch Gardens
Leje af Toyota Corolla (mulighed for opgradering) Ubegrænset antal kilometer
Super forsikring uden selvrisiko
GPS
Kontraktgebyr
Leveringsgebyr
One Way afleveringsgebyr
Relevante parkgebyrer
Skatter og afgifter
Forplejning på oversøiske fly

Ikke inkluderet i prisen

Visum
Vaccinationer
Rejseforsikring
Afbestillingsforsikring
Drikkevarer
Brændstof under kør-selv-ferie
Måltider som ikke er beskrevet i rejseprogrammet
Drikkepenge til guide, chauffør, portere, hotelpersonale o.lign.
Gebyr til fremskaffelse af forsinket eller bortkommen bagage
Omkostninger til personlige udgifter som f.eks. telefonopkald, internet, vasketøj osv.
Andet som ikke er nævnt i rejseprogrammet

  • Cape Town

  • Hermanus

  • Table Mountain i Cape Town

  • Amakhala Game Reserve

  • Boulders Beach i Cape Town

  • Hvalsafari i Hermanus

  • Amakhala Game Reserve

Program

Dag 1: Ankomst i Cape Town

Ved ankomst i Cape Town om aftenen bliver du modtaget af en repræsentant fra vores team, som kører dig til dit hotel i byen. Resten af aftenen er til fri disposition.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. morgenmad

Dag 2-4: Oplev Cape Town

Du tilbringer tre hele dage med at udforske en af de smukkeste byer i verden, Cape Town. Mulighederne her er uendelige, og du kan se frem til at lære byen bedre at kende sammen med din private chaufførguide, mens du er her. Det er naturligvis et must at tage på byrundtur, og særligt er det Table Mountain, der gør denne by så unik og interessant. Op stiger bjerget 1000 m.o.h og gør øjeblikkeligt Cape Town genkendeligt. Vi har arrangeret, at du skal på Cape Town byrundtur, hvor du skal med kabelbanen op til Table Mountain og opleve udsigten fra den flade top. Ligeledes er der i byrundturen planlagt besøg på museum, Cape Point, Boulders Beach samt Kirstenbosch Gardens.

Valgfrie aktiviteter (imod egenbetaling)
– Bo Kaap
– Company Gardens
– Castle of Good Hope
– Hout Bay
– Chapman’s Peak
– Cape of Good Hope

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. morgenmad

Dag 5: Cape Town – Franschhoek

I dag tager du afsked med din guide og henter din lejebil. Turen går mod Franschhoek, som ligger ca. en times kørsel fra Cape Town. Dalen ligger smukt placeret mellem tårnhøje bjerge i de smukke Cape Winelands. Det er et sted med maleriske vingårde, betagende omgivelser, varm gæstfrihed, førsteklasses køkken, fine vine og en 300 årig fransk huguenot historie.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. morgenmad

Dag 6-7: Franschhoek – Hermanus

Du spiser morgenmad på hotellet, hvorefter du tjekker ud og kører til Hermanus. Byen er bygget mellem Walker Bays smukke kyster og klipper og er vokset fra at være en lille badeby til at være et af de mest velkendte steder i verden for hvalsafari. Byen er også berømt for sin naturlige skønhed, lange strækninger og uberørte strande samt det fremragende udvalg af restauranter, caféer og barer. I dag er Hermanus mere end blot et populært feriemål og tilbyder besøgende alle former for aktiviteter. Besøg eventuelt Old Harbour Museum, som består af en charmerende fiskerby, den gamle havn og Whale House Museum. Du kan også tage på slentretur gennem det nærliggende Fernkloof Naturreservat og prøv et udvalg af topkvalitetsvin langs den berømte Hermanus Wine Route.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. morgenmad

Dag 8-9: Hermanus – Swellendam

Perfekt beliggende ved foden af Langeberg bjergene finder du det maleriske arvested Swellendam, som er Sydafrikas tredjeældste by. Den er smukt placeret i det naturskønne Overberg område og fungerer som en fremragende base til at udforske det storslåede omgivende landskab. Gaderne er foret med smuk restaurerede Cape Dutch bygninger fra 1745. Besøgende kan udforske den nederlandske reformerede kirke og Drostdy Museum eller besøge de omkringliggende naturreservater. Nyd også de lokale gårdboder, der sælger en række lokalt producerede marmelader, likører og bagværk.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. morgenmad

Dag 10-12: Swellendam – Knysna

I dag fortsætter du rejsen mod Knysna. Beliggende mellem de utrolige Outeniqua bjerge og det Indiske Ocean ligger byen, der også er kendt som ’Edens Have’. Byen er omringet af verdenskendte skove, dejlige laguner og uberørte strande. Besøgende kan se frem til en række markeder, der tilbyder lækkert mad og økologiske, lokalt fremstillede varer. Tag på udforskning ved byens pittoreske havnefront og i de maleriske gader eller tag på eventyr gennem den frodige skov og få et glimt af den mangefarvede Knysna Loerie. Du kan også vælge at tage på færgetur til de berømte Knysna Heads og smage de lokale østers. Gå heller ikke glip af muligheden for at nyde den brede vifte af spændende aktiviteter, herunder svømning, sejlads, fiskeri og meget andet. Fra Robberg Naturreservat er det muligt at tage på bådtur, for at spotte efter hvaler og delfiner.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. morgenmad

Dag 13-15: Knysna – St. Francis Bay

Efter nogle gode dage i Knysna kører du nu videre til St. Francis Bay, der ligger langs Sydafrikas spektakulære og naturskønne Sunshine Coast lige vest for Port Elizabeth. Byen er en malerisk ferieby kendt for sin uberørte, hvide sandstrand og ensartede arkitektur med sorte tage og hvide vægge bygget på bredden af et omfattende netværk af menneskeskabte kanaler. Besøgende kan nyde en række vandaktiviteter langs kanalerne og i havet som svømning, sejlads og fiskeri. Gå heller ikke glip af muligheden for at tage på dagstur til den nærliggende landsby Cape St. Francis, hvor du kan tage på udforskning i det århundrede gamle Seal Point Lighthouse og pingvinrehabiliteringscenteret.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. morgenmad

Dag 16: St. Francis Bay – Amakhala Game Reserve

Du tjekker ud fra hotellet og kører afsted mod din safaridestination. Amakhala Game Reserve er kendt for sit helt unikke dyreliv. Reservatet er beliggende i den malaria-fri Øst-Kaap og tilbyder en bred vifte af oplevelser. Du kan glæde dig til din første eftermiddagssafari og synet af Afrikas vilde dyr i tæt afstand.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. All Inclusive

Dag 17-18: Amakhala Game Reserver

Nyd dagene i Amakhala, som er det ideelle valg til en Big Five safari. Det 7.500 hektarer store reservat er kendt for sine fantastiske fotomuligheder, der er skabt af den langsomt løbende Bushman River, som løber gennem parken. Guidet af erfarne rangers kan du udforske naturen og det varierede dyreliv samt de kuperede landskaber. Morgen- og aftensafari foregår i åbne Land Rovers og vil med stor sandsynlighed bidrage til åndeløse oplevelser og efterlade dig i ærefrygt for den forskelligartede vegetation og spektakulære natur. Udover Big Five (løve, bøffel, elefant, leopard og næsehorn), findes her et væld af zebraer, giraffer, forskellige antilopearter og mange andre små interessante slags dyr. Elefantobservationerne vil med stor sandsynlighed være højdepunktet under dit ophold.

Reservatet tilbyder også andre aktiviteter som bådture, guidede vandreture og fugleobservation.

Indkvartering: Din valgte lodge inkl. All Inclusive

Dag 19: Hjemrejse

I dag er det tid til at tage afsked med Amakhala Game Reserve og Sydafrika. Du bliver kørt til Port Elizabeth Lufthavn, hvorfra du tager flyet via Johannesburg mod Danmark. Med hjem har du vidunderlige minder om en dejlig kør-selv-rejse i Sydafrika. En rejse, du aldrig glemmer.

Dag 20: Hjemkomst

Du lander i Danmark i henhold til dit flyselskab.

Velkommen hjem.

Praktisk

Visum
Visum påkrævet. Anskaffes ved ankomst i lufthavnen og er gratis.
Dit pas skal have en gyldighed på 30 dage efter hjemkomst, og ligeledes have tre blanke sider efter hinanden ved indrejse.

Vaccinationer
Gul feber:             Ikke påkrævet
Hepatitis A:          Kontakt venligst egen læge
Malaria:                Kontakt venligst egen læge
Andet:                   Kontakt venligst egen læge

Forsikringer
Rejseforsikring: Obligatorisk for lægehjælp og hospitalsophold samt hjemtransport i tilfælde af sygdom.
Afbestillingsforsikring: Bestilles senest på tidspunkt for køb af rejse.
Forsikringer kan købes hos Vores Afrika. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring.

Afrejse fra
Valgfri lufthavn

I øvrigt 
Vores Afrika bestræber sig på i videst mulige omfang at afvikle rejsen iht. ovennævnte beskrivelse. Der tages forbehold for prisstigninger og omstændigheder, der kan medføre nødvendige ændringer i rejseplan og indkvartering mv.

Priser kan ændres i tilfælde af større prisstigninger i servicepriser samt udsving i vekselkurs ZAR/EUR/DKK.

Bemærk
Der gælder særlige regler for børn under 18 år, der rejser ind i Sydafrika, hvis barnet ikke rejser med begge sine forældre. Barnet skal medbringe fødselsattest, hvoraf både barnets navn og begge forældres navne fremgår. Rejser barnet med én eller helt uden forældre kræves der samtykke fra denne/disse. Vi anbefaler, at der medbringes fødselsattester på dansk og engelsk ligesom samtykkeerklæringen også bør være på engelsk.