TRYGHEDSGARANTI - LÆS MERE
13 dage

Luksuriøs fly in-safari i Tanzania & badeferie på Zanzibar

Vil du opleve Serengetis fantastiske dyreliv uden at gå på kompromis med komforten? Så er dette rejsen! Nyd udsigten fra din lækre safarilodge midt på Serengeti, og slut rejsen af på Zanzibar.

Luksuriøs fly in-safari i Tanzania & badeferie på Zanzibar
Luksuriøs fly in-safari i Tanzania & badeferie på Zanzibar
13 dage

Luksuriøs fly in-safari i Tanzania & badeferie på Zanzibar

Vil du opleve Serengetis fantastiske dyreliv uden at gå på kompromis med komforten? Så er dette rejsen! Nyd udsigten fra din lækre safarilodge midt på Serengeti, og slut rejsen af på Zanzibar.

ForsideAfrikaTanzaniaLuksuriøs fly in-safari i Tanzania & badeferie på Zanzibar
Hvad er med i prisen?
Følgende er inkluderet i rejsen
  • Fly fra Danmark til Kilimanjaro inkl. transfer
  • 1 overnatning på Rivertrees Country Inn i Arusha inkl. morgenmad
  • Flyrejse i mindre fly fra Arusha til Serengeti Nationalpark
  • Transfer fra den lokale landingsbane på Serengeti sletten til Serengeti Safari Lodge 
  • 3 overnatninger på den 4-stjernede lodge, Serengeti Safari Lodge midt på Serengeti-sletten 
  • Fuld pension på Serengeti Safari Lodge 
  • Fuldt safariprogram på Serengeti Safari Lodge 
  • Al transport med chauffør og lokal, engelsktalende safariguide på safarirejse jf. program
  • Nationalparkafgifter
  • Transfer fra Serengeti Safari Lodge til den lokale landingsbane på Serengeti sletten
  • Flyrejse i mindre fly fra Serengeti til Zanzibar 
  • Transfer fra lufthavnen til hotellet på Zanzibar
  • 6 overnatninger på det 4-stjernede resort, Ocean Paradise Resort
  • Halvpension på Zanzibar (morgenmad og aftensmad)
  • Fly fra Zanzibar til Danmark inkl. transfer
  • Mulighed for at forlænge opholdet på Zanzibar
  • Lufthavnsskatter og afgifter
  • Turistskat i Tanzania
  • 24 timers bemandet nødtelefon under hele rejsen
  • Afrejsegaranti – rejsen gennemføres uanset antal deltagere

REJSEN KORT FORTALT

Der er næppe nogen tvivl om, at Tanzania er et af verdens bedste safarilande. Serengetis endeløse sletter, som er hjem for millioner af vilde dyr, tager pusten fra de fleste.  

På denne rejse kommer du helt tæt på Serengetis fantastiske natur og dyreliv – uden af gå på kompromis med komforten. Her får du nemlig en femstjernet udsigt fra din firestjernede safarilodge midt på Serengeti sletten.

Vi har sørget for, at din tid udnyttes optimalt med en fly-in safari. Du flyver derfor ind til den enestående Serengeti slette, hvor noget af verdens bedste safari venter. Du bor på et fantastisk 4-stjernet safarilodge midt på Serengeti. Udsigten fra lodgen er uforlignelig, og dit værelse er som taget ud af den flotteste turistbrochure. De luksuriøse safaritelte er bygget i en raffineret kombination af kanvas og sten, så du både får den autentiske safaristemning – men med alt den moderne luksus, du kan ønske dig. 

Dagene på Serengeti er fyldt op med safari. Opholdet er ”all inclusive” – og når du ikke er på safari, kan du svømme en tur i poolen, læse en god bog på din egen private veranda, nyde udsigten fra baren eller måske slappe af med en afslappende omgang massage.  

Fra Serengeti flyver du til Zanzibar, hvor der venter 5 dage i paradis. Du bor på et skønt 4-stjernet resort lige ved det turkisblå Indiske Ocean. Opholdet her er inklusiv halvpension. 

Dagene på Zanzibar er til fri disposition. Der kan arrangeres udflugter, hvis du ønsker det, men vores gæt er, at du egentlig ikke rigtig får lyst til at forlade dit resort.  

Hvis du virkelig har lyst til at forkæle dig selv med en 5-stjernet luksusafslutning på rejsen, kan vi varmt anbefale en opgradering til det lækre resort, Zuri Zanzibar. Her indlogeres du på et smukt femstjernet resort ved en af øens allerbedste strande. Din eksklusive bungalow, som ligger i en stor, tropisk have, har egen kæmpestor fuldt møbleret veranda og er i det hele taget en fantastisk blanding af luksuriøs boheme. Også her er opholdet med halvpension. Se prisen for opgraderingen i programmet.

Derfor skal du vælge denne rejse

  • Du flyver direkte ind til Seregenti sletten så du får mest mulig tid til vaskeægte safarioplevelser
  • Du bor på et lækkert lodge midt på Serengeti med en udsigt, der tager pusten fra dig!
  • Du oplever de store dyreflokke på Serengetis flade sletter med gnuer og zebraer helt ud til horisonten
  • Efter spændende safari på Serengeti flyver du fra Serengeti til Zanzibars hvide sandstrande

Vores priser inkluderer altid

  • Alle fly – både internationale og indenrigs
  • Alle transfers på destinationen
  • Alle programlagte udflugter og aktiviteter
  • Alle overnatninger
Detaljeret dagsprogram
Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag er der afrejse fra Danmark mod Tanzania. Der vil være mellemlandinger undervejs.

Dag 2: Ankomst til Kilimanjaro Lufthavn i Tanzania

Hvis du er heldig, kan du fra luften få et glimt af Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro. Det rejser sig majestætisk hele 4.800 meter op fra savannen (5.895 m.o.h.), og der er altid sne på toppen.

I Kilimanjaro Lufthavn står vores samarbejdspartner klar til at hjælpe dig gennem immigrationen. Fra lufthavnen kører du godt en times tid til Arusha, hvor du har en enkelt overnatning, inden du i morgen flyver direkte til Serengeti.

Overnatning:
Opgraderingsmuligheder:
Dag 3: Arusha – Serengeti

Der er tidlig morgenmad i Arusha og transport fra hotellet til lufthavnen lige uden for byen, hvorfra du flyver til Serengeti.

Her venter vores guide, som kører dig til dit overnatningssted for de næste tre nætter. Du skal overnatte på den skønneste lodge midt i nationalparken, og foran dig venter nogle fantastiske safarioplevelser.

Først bliver du dog forkælet med en god frokost. Og med lidt held begynder safarien allerede nu. Fra lodgens restaurant er der nemlig en fænomenal udsigt over sletterne, og det er ikke ualmindeligt at se både løver, giraffer og naturligvis massevis af antiloper lige uden for lodgen.

Efter en tur i poolen, eller måske et eftermiddagshvil, starter eventyret for alvor, og rejsens første game drive begynder. Det er umuligt at sige, hvad du kommer til at opleve de næste dage, så vi nøjes med at fortælle, at der venter dyr i massevis; flere millioner gnuer og zebraer, tusindvis af antiloper og bøfler, hundredvis af løver, elefanter, leoparder, flodheste og krokodiller og tusindvis af fugle. Serengeti byder på nogle af klodens mest fantastiske og unikke dyre- og naturoplevelser.

Tilbage på lodgen serveres aftensmaden, og du går til ro i dit luksustelt med savannens nye lyde lige uden for døren. Vi gætter på, du sover rigtig godt i nat!

Dag 4-5: Safari i Serengeti Nationalpark

I har dagene til at nyde dyrene og naturen i den fantastiske Serengeti Nationalpark.

Økosystemet her i parken regnes for at være blandt de ældste i verden, og det er svært ikke at føle sig både ydmyg og dybt benovet, når man sidder i sin landcruiser og suger alle indtrykkene til sig. Uden for tørkeperioden er der, udover de allerede nævnte dyr, også et stort antal af Thompsons gazeller, bøfler, topi-antiloper, Grants gazeller, elsdyrantiloper, vortesvin, ørne, strudse og mange andre dyr. I dag vil du sikkert også se og lugte flodheste, der vælter sig i de såkaldte hippo-pools. 

Lidt afhængigt af, hvad dagenes game drives byder på, har du også tid til at nyde den dejlige, luksuriøse lodge. Måske kan en kold drink ved poolen – eller en omgang massage efter timerne i bilen – friste?  

Det er svært at sige præcis, hvornår man er hvor, når man er på safari. Der er aldrig to dage, som er ens, og det er naturen og dyrene, der bestemmer dagens rute og program. Men det er også det, der er så fascinerende. Måske er det lige dig, som er heldig at se leoparden trække sit bytte op i træet – eller se geparderne sprinte ud over sletterne med en tophastighed på 120 km./t. Guiderne er dygtige og ved, hvor man har de bedste chancer for at se dyrene. Det betyder også, at du nogle dage måske er på safari hele dagen og først kommer tilbage til lodgen til aftensmad. På sådanne dage sørger guiden naturligvis for, at der er en god madpakke med i bilen, så du får mest muligt ud af din safarirejse. 

Opholdet på safarilodgen inkluderer morgenmad, frokost og aftensmad.

Dag 6: Morgensafari i Serengeti og afrejse mod Zanzibar

Efter en sidste morgensafari og morgenmad på lodgens udsigtsterrasse, går turen mod den lokale airstrip, hvor flyet mod Zanzibar venter på dig. Du flyver til Zanzibar, så du kan være i vandet over middag. Flyveturen tager ca. 2½ time, og ved ankomsten til Zanzibar bliver du mødt af vores lokale guide og kørt til dit hotel.

Dag 7-11: Afslapning og badeferie på Zanzibar

Dagene er til fri disposition.

Zanzibar ligger i Det Indiske Ocean og består af hovedøerne Unguja (uofficielt kendt som Zanzibar) og Pemba samt et utal af småøer. Øen Zanzibar er forkælet med både natur og kultur. Her er kridhvide sandstrande, azurblåt hav og et fantastisk koralrev. Et varmt og solrigt klima året rundt indbyder til afslapning og badeferie.

Øens højdramatiske historie er fuld af arabiske sultaner, portugisiske søfarere, slavehandel og europæiske opdagelsesrejsende, der alle har sat hvert sit præg på øen. Og det er også her, man finder en af Afrikas mest spændende byer, Stone Town, spækket med smuk arabisk arkitektur. Ej at forglemme det lækre swahilikøkken og den venlige befolkning.

Dag 12: Afrejse fra Zanzibar

Du bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra hjemrejsen starter. 

Dag 13: Ankomst Danmark

Du ankommer til Danmark efter en fantastisk rejse.

Kombiner med
Vælg mellem mulighederne herunder
Oplevelser i Stone Town
2 nætter

Hvis du elsker Marrakesh, vil du også elske Stone Town. Smalle, snørklede gader uden fortove, hvor der konstant er et mylder af børn og voksne, cykler, æsler og handlende, som falbyder alt fra de små butikker, der ligger helt ud til vejen. På torvenes ”barazaer” (indbyggede bænke) midt i labyrinten sidder mændene og snakker over en kop stærk kaffe, mens ungerne spiller bold, og en kat strækker sig dovent i solen.

Byen ser ved første øjekast temmelig faldefærdig ud, men tag så lige et kig på dørene! De store, tunge og veludsmykkede trædøre er på mange måder nærmest synonym med Zanzibars største by.

Her er markeder og museer, masser af udflugtsmuligheder og en livlig havnefront. Om dagen er havnefronten velbesøgt af lokale, der spadserer, unge knægte, der laver udspring fra kajen og fisker- og turistbåde, som ankommer og lægger fra, og om aftenen er her et lokalt marked.

Stone Town er på mange måder en nærmest sanselig oplevelse. Her er dufte og lyde, smagsindtryk, farver, historie og kultur – Stone Town har det hele. Det er ikke underligt, at byen er på UNESCO’s verdensarvsliste.

Hvornår vil du rejse?
Afrejsedato
Alle viste priser er pr. person
Unikke fordele ved grupper fra 4 personer – indhent tilbud i dag for mere information.
Trustpilot
Fortællinger fra rejsende
FØR DU REJSER
Godt at vide
Afrika
Ingun H. Nikolajsen

Ingun er vores Afrika-specialist og har over 10 års erfaring med rejser i Afrika.

Se åbningstider
Mandag - Torsdag 10-16
Fredag 10-14
KOM MED PÅ EVENTYR
Relaterede rejser
HVORFOR REJSE MED TOURCOMPASS
Derfor vælger kunderne os
  • Personlig service af rejseeksperter med førstehåndskendskab
  • Dedikeret bookingteam sikrer en problemfri rejse
  • Døgnassistance under hele rejsen
  • Velplanlagte rejseprogrammer med nøje udvalgte højdepunkter
  • Alle rejser inkluderer fly, transfers og indkvartering
  • Spændende valgmuligheder, så du kan tilpasse din rejse
  • Indkvarteringer med fantastisk beliggenhed
  • Omhyggeligt udvalgte lokale guider med stor viden og erfaring
  • Tusindvis af gæster har valgt os siden 2006
  • Alle rejser bliver prøvet og kvalitetssikret af vores egne medarbejdere
  • Langvarigt samarbejde med et stort netværk af partnere
  • Vi garanterer dig de bedste priser
  • Fremragende samarbejde med vores partnere sikrer dig den bedste kvalitet og de bedste priser
  • Vi optimerer løbende vores logistik og processer, så du kun betaler for det som skaber værdi for din rejse
  • Medlem af Rejsegarantifonden (nr.1778)
  • Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening
  • Personlig ansvarsforsikring
GÅ PÅ OPDAGELSE
Se alle vores spændende destinationer